Календар матеріалів

23 Квітень 2015

Чергова допомога учасникам АТО

До колективу коледжу, як викладацького так і студентського, звернулися бійці 59 механізованої бригади 9 окремого мотопіхотного батальйону Вінницької обласної територіальної оборони 1 мотопіхотної роти 2 мотопіхотного взводу, з проханням допомогти закупити необхідні речі для бійців.

Протягом кількох днів було зібрано 3086 грн., на які закупили ліхтар, тактичні рукавиці, наколінники, налокітники для чотирьох бійців.

Майстер-клас «Органолептична оцінка якості взуття»

23.04.2015р. в рамках декади циклової комісії «Товарознавства та комерційних дисциплін» та Дня відкритих дверей викладачем Величко Л.В. проведений майстер-клас «Органолептична оцінка якості взуття».

Викладач Величко Л.В. та студенти груп ТК-71 (Ващенко Наталія),  ТК-74 (Денисюк Руслана) продемонстрували раціональні прийоми органолептичного оцінювання зимового взуття, а також декілька способів  догляду за взуттям із замші, які кожен з легкістю може застосовувати вдома

День відкритих дверей 23.04.2015 р.

23 квітня 2015р. у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся День відкритих дверей, який відвідали понад п’ятисот майбутніх вступників та батьків.

Гості заходу поспілкуватися з відповідальним секретарем приймальної комісії, педагогічним колективом та студентами коледжу. Також випускники та їхні батьки мали можливість задати питання та отримати вичерпні відповіді про особливості процесу вступної кампанії в 2015р., взяти участь в екскурсії по навчальних аудиторіях та лабораторіях, бібліотеці, спортивній залі, гуртожитках, їдальні коледжу, відвідати майстер-класи.

КОМЕРСАНТ – ШЛЯХ ДО УСПІХУ!

23 квітня 2015р. в рамках тижня циклової комісії товарознавства та комерційних дисциплін проведено бліц-інфо «КОМЕРСАНТ – ШЛЯХ ДО УСПІХУ!». Під час заходу студенти групи ТК-74 Евеліна Корибут,  Наталія Марущак, Дмитро Безпрозваний, Андрій Оверчук презентували спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність», акцентуючи увагу на престижність та конкурентоспроможність їхнього майбутнього фаху.