19 жовтня студенти коледжу групи ГРС-8 під керівництвом Матвієнко Л.А та Гриньової О.В. відвідали майстер-клас в ресторані ТЯGА "Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024" від бренд-амбасадора MONIN Єгора Калашнікова, який розказав чим оновити сезонне меню і які тренди 2023 року слід використовувати.
В програмі майстер-класу:
- - нові смаки та зимові тренди;
- - гарячі лимонади та киселі;
- - зігріваючи кавові молочні та не молочні напої;
- - алкогольні та безалкогольні глінтвейні;
- - пунші та коктейлі.
Майбутні фахівці ознайомилися з роботою закладу, з приготуванням та подаванням напоїв в цікавій, пізнавальній формі.