17 жовтня 2023 р. у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» викладачем Кублінською І.А. був проведений кулінарний квест присвячений міжнародному Дню кухара. Студенти першого курсу (групи ТРГ-155, ТРГ-156) спробували себе у ролі фахівців кулінарії.
Оскільки квест – це спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами, кожна команда отримала маршрутний лист, у якому були зазначені ключові станції, на яких майбутні фахівці виконували такі завдання:
- актуальність раціонального харчування,
- вибір продуктів для здорового харчування,
- знання історії та технології найпопулярніших закусок,
- приготування салатів з дотриманням вимог до якості, санітарії і гігієни.
Модераторами квесту були студенти 4 курсу (гр. ХТ-149): Курило Є., Юзько В., Пивовар Б., Жабченко К., Пташнік Є., Квасюк Т, які не лише стимулювали учасників квесту ефективно виконувати конкурсні завдання, але й активізували їх пізнавальну діяльність, сприяли формуванню інтересу до вивчення дисциплін професійного циклу.
Перемогу у квесті здобула команда групи ТРГ-155 під керівництвом Фаєра Тимофія, яка швидше виконала всі конкурсні завдання та приготувала смачний салат з дотриманням санітарно-гігієнічних та технологічних вимог.
Вітаємо переможців та учасників кулінарного квесту!