Новини

ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЯМИ ТОВ РЕСТОРАЦІЯ «ГОСТИННИЙ ПАН» ТА ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ

17 жовтня 2024 року в ТОВ Ресторація «Гостинний пан» (в особі директора Людмили ЧМЕРУК) відбулась зустріч випускників спеціальності «Харчові технології», викладачів ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» та підписано договір про співпрацю  ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).

ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЯМИ КП ВМР «ОФІС ТУРИЗМУ ВІННИЦІ» ТА ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 17 жовтня 2024 року підписано договір про співпрацю КП ВМР «Офіс туризму Вінниці» (в особі директора Тетяни МАЄВСЬКОЇ) і ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).

Як діяти при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів?

16 жовтня 2024 року в рамках місячника цивільного захисту в актовій залі ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий колдж ДТЕУ" змістовну лекцію для студентів І курсу провів представник піротехнічного відділу ГУ ДСНС у Вінницькій області. В ході розмови використовувались муляжі вибухових пристроїв, тематичні фото та відео. Наголошувалось на безпеці цивільного населення в умовах війни, коли над головами літають «шахеди», ракети, а на землю падають їх уламки. Та й ворог розкидає по всій території країни вибухові пристрої.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КУХАРЯ І КУЛІНАРА У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

Напередодні Міжнародного дня кухаря і кулінара здобувачі освіти 4 курсу групи ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» провели майстерклас «Бутербродні фантазії» для здобувачів освіти першого та другого курсів.

Асортимент запропонованих бутербродів вразив своєю різноманітністю:  канапе з хамоном та сиром камамбер, тарталетки з мідіями, брускети з хамоном і грушею, канапе з сьомгою, канапе «Італійське салямі».

Глядачі із захватом спостерігали за практичним показом молодих фахівців, вони відзначили вдале поєднання продуктів та презентацію бутербродів.

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙХОЛДЕРАМИ ВІННИЦЬКОЇ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВОЇ ПАЛАТИ ТА ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 16 жовтня 2024 року підписано договір про співпрацю Вінницькою торгово-промисловою палатою (в особі президента Олександра ДІДИКА та начальника відділу зовнішньоекономічних зв’язків і перекладів Ігоря ШЕВЧЕНКА) і ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).

Співпраця з Вінницьким обласним центром зайнятості

ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» має багаторічний різновекторний досвід результативної співпраці з Вінницьким обласним центром зайнятості.

16 жовтня 2024 року ми почали нову сторінку взаємовигідної співпраці в ім’я процвітання України, побудови її європейського майбутнього, адже ми разом маємо сформувати конкурентоспроможного на ринку праці випускника.

ДЕНЬ КЕРІВНИКА

16 жовтня День керівника (шефа або боса). Цей день присвячений вшануванню та визнанню важливості ролі керівника в організації та компанії.

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ФЕРМЕРСЬКИЙ ЯРМАРОК У ТУРИНІ: КЕЙС УЧАСТІ УКРАЇНСЬКИХ КРАФТОВИКІВ»

14 жовтня 2024 р. здобувачі освіти 4 курсу гр.ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» та викладачі технологічних дисциплін стали учасниками гостьової лекції на тему: «Фермерський ярмарок у Турині: кейс участі українських крафтовиків» від лідерки Спільноти SLOW FOOD BESSARABIA Лариси ТИТИКАЛО.

Спікер окреслила основні напрямки діяльності руху, глобальні ініціативи та анонсувала майбутні проєкти. 

 

Виїзне бінарне лекційне заняття в Навчально-методичному центрі психологічної служби системи освіти Вінницької області

11 жовтня 2024 року викладачем психології Дудник Л.В. та викладачем іноземної мови Телячук Н.В. у співпраці з методистами, психологами Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області Людмилою Адамчук та Вікторією  Козачишиною проведено виїзне бінарне лекційне заняття з дисциплін «Основи міжкультурної комунікації» та «Практичний курс першої іноземної мови» на тему «Спілкування як інтеракція».

СТЕЙКХОЛДЕРИ МОТИВУЮТЬ СТУДЕНТІВ ДО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ!

10 жовтня 2024 року у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» викладачем іноземної мови Телячук Н.В. та заступником директора з навчально-виробничої роботи Кислинською І.І. було організовано зустріч зі стейкхолдером Світланою Орлюк (директор компанії «OPEN VISA») & студентами-філологами ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» на тему «Особливості роботи перекладача в туризмі».