ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЯМИ КП ВМР «ОФІС ТУРИЗМУ ВІННИЦІ» ТА ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 17 жовтня 2024 року підписано договір про співпрацю КП ВМР «Офіс туризму Вінниці» (в особі директора Тетяни МАЄВСЬКОЇ) і ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).

Під час зустрічі розглянуто широке коло питань, які стосуються працевлаштування випускників, проходження виробничої практики здобувачами спеціальностей «Туризм і рекреація», «Філологія» (освітньо-професійна програма «Германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська), за якими ведеться підготовка фахового молодшого бакалавра, стажування викладачів коледжу. Роботодавці беруть активну участь у проведенні лекцій, практичних занять та позанавчальних заходах, в науково-практичних конференціях закладу освіти, студенти набираються практичного досвіду під час проходження виробничої практики.

За відгуками роботодавців співпраця з коледжем продемонструвала якісний рівень підготовки здобувачів фахової передвищої освіти, їх фахових компетентностей, сформованих загальнолюдських цінностей і вмотивованості студентів та випускників для побудови успішної карʼєри, можливостей відкриття власного бізнесу, в тому числі пов’язаного з іноземними мовами й перекладом.

Співпраця роботодавців з викладачами переконала у високопрофесійному кадровому потенціалі, їх креативності, уміннями готувати фахівців, яких потребує ринок праці України.

Колектив коледжу висловлює вдячність за цікаву змістовну зустріч та цінні рекомендації щодо удосконалення практичної складової підготовки студентів.