ЗАПИТАЙ ВИПУСКНИКА

Щороку ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» випускає фахових молодших бакалаврів у різних напрямах, і ті навички та знання, які їм дали викладачі в стінах коледжу, стають для багатьох початком успішної кар’єри. Ми намагаємося  не втрачати контакту зі своїми випускниками, тож традицією стало запрошувати їх до закладу, щоб вони могли познайомитися із сучасним студентством та поділитися своїм досвідом.

 09.10.2024р. викладачами іноземної мови Помазановою О.І. та Бондарчук А.А. разом зі студентами групи Ф-3 було проведено позааудиторний захід  «Актуальність професії викладача в сучасному світі» та було запрошено випускницю спеціальності 035 «Філологія» групи Ф-2 Бачинську Марію – переможницю Обласного творчого конкурсу з англійської мови «Світ мов та мови світу» (2023, 2024 рр.), Конкурсу на найкращий переклад в рамках проєкту «Літературні обрії» серед здобувачів освіти ДТЕУ, всеукраїнських та міжнародних онлайн-олімпіад.

Марія прийшла поділитися своїми здобутками: як досягла професійних успіхів, на що при цьому звертала увагу, які навички були корисні в професійній діяльності тощо. Мета цієї зустрічі – донести слухачам важливість знання іноземної мови у подальшому житті майбутніх спеціалістів,  актуальність  професії перекладача в сучасних умовах, особливо в умовах  війни України з російськими загарбниками. 

Філологи групи Ф-3, яких запрошено як гостей, були вражені. Присутні високо оцінили майстерність, талант та творчі здібності нашої випускниці. Наприкінці заходу прозвучав  вірш Марії, ключовими словами якого є: «Ми віримо в наше щасливе майбутнє і разом ідемо вперед до майбутнього!».