Виїзне бінарне лекційне заняття в Навчально-методичному центрі психологічної служби системи освіти Вінницької області

11 жовтня 2024 року викладачем психології Дудник Л.В. та викладачем іноземної мови Телячук Н.В. у співпраці з методистами, психологами Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області Людмилою Адамчук та Вікторією  Козачишиною проведено виїзне бінарне лекційне заняття з дисциплін «Основи міжкультурної комунікації» та «Практичний курс першої іноземної мови» на тему «Спілкування як інтеракція».

Студенти спеціальності «Філологія» груп Ф-4, АП-1 ознайомилися з особливостями вербальної та невербальної комунікації представників різних культур, зокрема, як спілкуватися з іноземцями на чутливі теми, не образивши їхні почуття; як уникати незручних моментів при спілкуванні з іноземними колегами; які застереження враховувати при спілкуванні на релігійні теми з представниками різних культур; як подолати бар’єри, що можуть виникати в процесі міжкультурної комунікації.

Здобувачі освіти зацікавлено сприймали інформацію, програвали ситуації, переглядали відеоматеріали з реальними прикладами та аналізували їх.