VІ Регіональна науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку харчових технологій та готельно- ресторанного бізнесу»

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 30 жовтня відбулася VІ Регіональна науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку харчових технологійта готельно-ресторанного бізнесу».
До конференції долучилися понад 70 учасників, опубліковано 62 тези доповіді. Географія учасників конференції доволі широка, адже в ній взяли участь науковці, стейкголдери, викладачі та здобувачі освіти закладів вищої, фахової передвищої освіти Вінниці, Житомира, Києва, Сум, Ужгорода, Хмельницького, Харкова, Коломиї, Могилів-Подільського.
З вітальним словом до учасників конференції звернулася директор коледжу Наталія ЛОЗОВСЬКА, спонукавши гостей заходу до активної участі та плідної роботи, а також побажала усім успішного проведення заходу.
Спікери конференції: Якобчук Тарас та Якобчук Валентина, Боцюра Наталія, Рибак Наталія, Нітецька Любов, Зубко Олександр, Марчук Юлія та інші.
В програму конференції включено доповіді, які охоплюють сучасні методологічні та практичні аспекти менеджменту організацій готельного та ресторанного бізнесу, інноваційні технології, які впроваджуються в закладах в умовах сьогодення, як-от: «Актуальні питання працевлаштування фахівців- початківців у заклади ресторанного господарства», «Інновацйні технології в кондитерському виробництві», «Впровадження системи HACCP у вітчизняних закладах ресторанного господарства», «Місце соціальних мереж у просуванні ресторанних послуг», «Основні дескриптори професійного розвитку фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу». Цікавим та пізнавальним був майстер-клас Пилявець Ольги «3d дизайн тортів вафельним
папером»
Конференція була інформативною та корисною для всіх учасників, адже сприяла обміну досвідом та ідеями, розробкою пропозицій щодо шляхів подолання проблем у галузі харчових технологій та готельно-ресторанному бізнесі в умовах воєнного стану.