Тиждень туризму у ВСП ''Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ''

27 вересня святкується Міжнародний день туризму. Цілий цикл заходів було проведено викладачами туристичних дисциплін протягом 25 – 29 вересня 2023 року. Навчальні, наукові та позанавчальні заходи мають на меті ознайомлення широкого кола студентства з подорожуванням, мандрівками, цікавими пам’ятками України та світу. А студенти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм», отримують прекрасні шанси поглибити свої знання та здобути практичні навички майбутньої професії.
Під час тижня туризму студенти встигли ознайомитись з особливостями святкування Дня туризму, брали участь у вікторині, розмірковували над правильним пакуванням рюкзака. У інтерактивній грі «Туристична Одіссея», вони мали змогу показати свої знання та визначити, хто більш обізнаний: активні студенти ІІ курсу чи досвідчений ІV курс.
Викладач Фадєєва Т.Ю. взяла участь у роботі симпозіума «Екологічно-орієнтований туризм: зелені інвестиції та сталий розвиток», який проводився ВСП «КТЕФК ДТЕУ» 26 вересня. Було підготовано виступ на тему: «Зелений сільський туризм на Вінниччині».
Чудово вдалася кооперація з викладачами інших дисциплін – разом з Телячук Н.В. студенти групи Т-8 піднімали рівень розмовної англійської у екскурсії-рольовій грі, для якої розробляли маршрут та готували описи найяскравіших туристичних атракцій. Марчук І.М. провів надзвичайно необхідний майстер-клас «Виживання в критичних ситуаціях під час туристичних походів».
Тиждень пройшов насичено та весело! До нових зустрічей, туристи та всі, хто любить подорожувати!