Співпраця з Вінницьким обласним центром зайнятості

ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» має багаторічний різновекторний досвід результативної співпраці з Вінницьким обласним центром зайнятості.

16 жовтня 2024 року ми почали нову сторінку взаємовигідної співпраці в ім’я процвітання України, побудови її європейського майбутнього, адже ми разом маємо сформувати конкурентоспроможного на ринку праці випускника.

У Вінницькому обласному центрі зайнятості відбулася плідна зустріч керівництва коледжу – директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ, заступника директора з навчальної роботи Людмили Савлук та керівництва центру зайнятості – заступника директора Наталії ШИШКОВОЇ, начальника відділу організації профнавчання, начальників управлінь та спеціалістів.

Ключовими аспектами для майбутньої співпраці визначено:

- кар’єру випускників, проведення профорієнтації фахівцями центру з актуальних проблем кар’єрного зростання й працевлаштування за фахом;

- заняття з вибудовування мікробізнесу, техніки пошуку роботи;

- визначено формати можливостей коледжу для навчання та перекваліфікації дорослого населення, переміщених в результаті російсько-української війни громадян, осіб з особливими освітніми потребами тощо.