25 жовтня 2018 р. на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ відбувся семінар на тему «Проблеми управління персоналом ресторану». Організатором заходу є Правління Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів» Громадської спілки «Український кулінарний союз».
Мета заходу: розглянути актуальні питання підбору та оцінки персоналу, управління та формування команди, впровадження командного менеджменту; показати вплив командного духу на розвиток підприємства. Обговорювались складові процесу командоутворення, а саме: підбір та оптимізація структури команди і функціонально-рольовий розподіл.
Учасниками семінару стали викладач готельно-ресторанної справи Матвієнко Л.А., студенти групи ГРС-3: Макітрак Вікторія, Буряк Тетяна, Джаппарова Аліме, Коваль Вадим.