Календар матеріалів

01 Жовтень 2018

Віртуальна екскурсія

З 10 по 14 вересня 2018 року студентами групи ТО-2 під керівництвом Атаман Л.В проведено «Віртуальну екскурсію» для студентів першого курсу. У цікавій формі стюардеси-екскурсоводи ознайомили першокурсників з відомими пам’ятками історії та архітектури м. Вінниці, розповіли про історію їх виникнення та розвитку.
Першокурсники з цікавістю взяли участь у обговоренні, активно відповідали на питання доповідачів та з інтересом ставили запитання про найцікавіші куточки рідного міста.

Всесвітній день туризму

27 вересня Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету взяв участь у організації та проведенні заходів «Екскурсія для першокурсника» та квест «Таємниці рідного міста», присвячених Всесвітньому дню туризму. Цей захід став спільним проектом Вінницької міської ради; Відділу у справах молоді та туризму; КЗ «Центру підліткових клубів за місцем проживання», Вінницького торговельно-економічному коледжу Київського національного торговельно-економічного університету та Вінницького вищого професійного училища сфери послуг.

Як відкрити власну справу – поради від підприємця-ресторатора

Як відкрити власну справу, які фактори потрібно врахувати, щоб не зробити суттєвих помилок - цікавить багатьох молодих людей, які хочуть здійснити свою мрію та реалізувати набуті знання та навики в професійній діяльності. Саме на такі питання відповідала співвласниця суші-бару Mr ROLL Оксана Слободянюк студентам гр.ВП-139 на занятті з дисципліни «Основи підприємницької та управлінської діяльності». Запрошена гостя щиро поділилася своїм досвідом відкриття підприємства та назвала черговість всіх етапів, які необхідно зробити майбутнім підприємцям.