Календар матеріалів

08 Жовтень 2018

ЕКСКУРСІЙНА ПОДОРОЖ В КАРПАТИ

5-7 жовтня відбулась екскурсійна подорож студентів та викладачів в Карпати. Подорожуючі «підкорили» Говерлу, відвідали м. Яремче, Хотинську фортецю, Зарваницький духовний центр (Тернопільська область). Екскурсія була сповнена гарними враженнями та позитивними емоціями. На згадку про подорож на території коледжу висаджена смерека, привезена з найвищої точки України.

ВТЕК-смайлики

У міжнародний День усмішки вже третій рік поспіль у Вінниці влаштовують Smile Fest. Цьогоріч свято припало на 5 жовтня. Головною подією фестивалю традиційно став карнавальний смайл-парад: сотні учасників, переважно учні та студенти місцевих навчальних закладів зі своїми викладачами пройшли різнобарвною колоною усім середмістям Вінниці.
Студенти коледжу залюбки приєдналися до параду. Сонячна погода, гарний настрій, спілкування з однолітками стали запорукою успіху заходу. Адже усмішка – це окраса не лише людини, а й людства в цілому.

ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ФЕСТИВАЛЮ

В Київському національному торговельно-економічному університеті 4-6 жовтня 2018 року відбувся Міжнародний конкурс ресторанних технологій “BestCookFest – 2018” серед команд кулінарів з 25 країн світу.

В індивідуальних практичних змаганнях серед юніорів брали участь студенти ВТЕК груп ВП-139, 140.

В номінаціях «Страва з риби, гідробіонтів», «Страви аутентичної та національної кухні» брала участь Марчук Юля, здобула дві срібних медалі.