Позанавчально-виховний захід з теми «Маркетолог – ключова особа цивілізованості економіки та соціальних комунікацій»

25.10.2023 року до Дня маркетолога студенти третього курсу групи ПТ-90 Драч Марія, Верхова Аілна та Софія під керівництвом викладача Солоненко Л.М. провели позанавчально-виховний захід з теми  «Маркетолог – ключова особа цивілізованості економіки та соціальних комунікацій». 
Студенти І курсу дізналися про професію маркетолога та посади, які може займати фахівець у цій галузі, а також про всі плюси та мінуси у цій професії. Професія маркетолога є однією з найважливіших, адже саме маркетологи виявляють і досліджують потреби та бажання споживачів, розробляють стратегії просування продукції, встановлюють цінову політику, вивчають конкурентів та створюють унікальні пропозиції, щоби привернути й утримати клієнтів. Маркетолог є ключовою особою в економіці та соціальних комунікаціях, він виконує важливу роль у розвитку бізнесу та побудові взаємодії зі споживачами. Його діяльність сприяє підвищенню конкурентоспроможності підприємств, залученню нових клієнтів та підвищенню рівня задоволеності споживачів. Маркетолог використовує різноманітні інструменти та методи для успішного маркетингу продуктів та послуг на ринку, а також сприяє розвитку соціальних комунікацій у позитивному іміджу компаній.
На завершення заходу студенти третього курсу провели майстер –клас, як правильно обирати професію маркетолога, на які рекламні пропозиції звертати увагу під час проведення співбесіди по працевлаштуванню. По завершенню майстер-класу студенти першого курсу були дуже активними, висвітлювали свої думки і враження.