20 квітня 2017 року студенти коледжу мали приємну й дуже плідну зустріч з випускником 2000 року групи ТПЇ-102 Третьяковим Григорієм, який залишився в пам’яті викладачів творчим студентом, переможцем численних професійних конкурсів, учасником КВН та Фестивалів, відмінником навчання. Григорій пройшов цікавий шлях фахового зростання:
2000-2001 рр.- працював офіціантом у ресторані «Гостинний Двір»;
2001-2004 рр. - посів 2- ге місце в номінаціі «Кращий кухар року» у Вінницькій області;
2004-2008 – працював завідувачем виробництва ресторану «Андіжан»;
2008-2011 – працював старшим кухарем ресторану «Хутір біля Диканьки»; отримував дипломи за показові виступи з презентації національних кухонь – української, угорської та інших європейських кухонь.
2011 -2015 рр. – працював шеф-кухарем ресторану «Синій птах» бази відпочинку» Березіно»;
з 2015 переїхав до ОАЄ в м. Дубай, працював шеф-кухарем;
у 2016 в ОАЄ в м.Абу Дабі працює в найвідомішій світовій мережі готелів - ресторанів «Hyatt». Представляв українську кухню на банкеті 220 персон на честь 20-ти річчя одруження одного із арабських шейхів на українській леді;
у 2016 році на конкурсі в Болгарії представляв українську кухню й посів перше і третє призові місця.
Григорій має зареєстровані десятки авторських страв.
Звернув увагу студентів на необхідності навчання з фаху та відмінному знанні іноземних мов, щоб змогти стати спеціалістом, який може конкурувати на світових ринках праці.
Студенти отримали відповіді на питання, які виникли у них в результаті зустрічі. Щиро дякували гостеві та влаштували фотосесію після заходу.
Коледж пишається своїми успішними випускниками і бажає Григорію подальших успіхів!