Майстер-клас "Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024" від бренд-амбасадора Monin Єгора Калашнікова

19 жовтня студенти коледжу групи ГРС-8 під керівництвом Матвієнко Л.А та Гриньової О.В. відвідали майстер-клас в ресторані ТЯGА "Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024" від бренд-амбасадора MONIN Єгора Калашнікова, який розказав чим оновити сезонне меню і які тренди 2023 року слід використовувати.

В програмі майстер-класу:

  • - нові смаки та зимові тренди; 
  • - гарячі лимонади та киселі;
  • - зігріваючи кавові молочні та не молочні напої;
  • - алкогольні та безалкогольні глінтвейні;
  • - пунші та коктейлі.

Майбутні фахівці ознайомилися з роботою закладу, з приготуванням та подаванням напоїв в цікавій, пізнавальній формі.