Викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи і студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» прослухали вебінар організований Державним агентством розвитку туризму на тему: «Як зробити свій заклад безбарʼєрним». Навчання провів експерт з архітектурної доступності та інклюзивних соціальних практик Володимир Висоцький. Головна тема – як зробити свій заклад безбар’єрним: архітектурна доступність та інклюзивні послуги.
Під час навчання експерт презентував розроблений за сприяння ДАРТ та Lviv Tourism Office, довідник з архітектурної доступності та інклюзивності. Посібник сформовано на основі чинних державних будівельних норм з інклюзивності та кращих світових практик доступності у туристичній сфері. Він містить всю необхідну інформацію для створення безбар'єрного середовища в готелях, ресторанах, кав’ярнях та інших закладах, що формують міську інфраструктуру гостинності.