ENGLISH OPENS THE WORLD

У День Захисника і Захисниць України та День українського козацтва студенти груп Ф-4 спеціальності «Філологія» та Т-9 спеціальності «Туризм» здійснили захоплюючу туристичну екскурсію визначними місцями рідного міста Вінниці під керівництвом викладачів Телячук Н. В., Радудік О. Є. та Гончарова О. Б. Майбутні спеціалісти спробували себе в ролі туристичних гідів, проводячи екскурсію виключно англійською мовою, адже «English is for pleasure!».

Туристичний сектор дедалі більше інтернаціоналізується. За таких умов знання мови іншої країни чи принаймні базових мов міжнародної комунікації є неоціненним під час спілкування з клієнтами туристичної ніші. Ефективна професійна комунікація іноземною мовою є ключовим аспектом успіху у сфері туризму. Туризм – глобальний індустріальний сектор, де взаємодія з клієнтами та партнерами з різних країн є не бонусом, а необхідністю. Навчання англійської мови має відбуватися в контексті дозвілля та туризму, щоб студенти могли застосовувати знання в життєподібних ситуаціях.

ENGLISH IS A GLOBAL LANGUAGE OF THE WORLD!

Студенти також пройшли центральною вулицею, де на Майдані Небесної Сотні вшанували пам’ять полеглих захисників і захисниць України. Навіть повітряна тривога не змогла зашкодити цьому заходу. Перебуваючи у найближчому укритті в молодіжному центрі «Квадрат», студенти долучилися до плетіння маскувальних сіток для наших воїнів.

Майбутні фахівці отримали багато корисної інформації та практичних навичок. І можна впевнено сказати, що: «English opens the World!».