Заходи спортивного та військово-патріотичного спрямування до Дня фізичної культури та спорту

Враховуючи повномасштабну військову агресію рф проти України, все більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, готовності  у будь-яких умовах вступити на захист територіальної цілісності та незалежності України.

Тому, 08.09.2022 року, в коледжі за участі викладачів предметів «Захист України» і «Фізичної культури» та студентів 1 курсу відбувся військово-патріотичний захід до Дня фізичної культури та спорту, на який було запрошено учасника АТО, ветерана військової служби, співробітника добровольчого формування № 1 Вінницької міської територіальної  громади «Ветеран»  полковника авіації Кухту Анатолія Михайловича.

В ході вищевказаних заходів проводились цікаві спортивні змагання.

Зокрема, юнаки змагались на перекладині, дівчата у конкурсі «Присідання», а окремі учасники змагались з дартсу. Завершилось спортивне свято виконанням української пісні.

 Переможцями конкурсів стали:

«Присідання» дівчата:

І – місце Мельниченко Вікторія, група ПТ-92;

ІІ – місце Калінчук Яна, група Т-9;

ІІІ – місце Рейвах Ульяна, група ФБС-15;

«Підтягування» юнаки:

І – місце Славінський Владислав, група ПТ-92;

ІІ – місце Мельник Дмитро, група ПТ-93;

ІІІ – місце Касьян Олександр, група ОП-103;

конкурс «Дартс»:

І – місце Мимоход Олександр, група ТРГ-153;

ІІ – місце Трач Євгеній, група Т-9;

ІІІ – місце Пасинкова Софія, група ГРС-9

         Переможці змагань були нагороджені солодощами та грамотами.

Загалом, поставленні цілі і завдання в проведених військово-патріотичних заходах: підготовка та виховання самовідданих, свідомих захисників Батьківщини, підвищення згуртованості і командного духу в колективі, пропаганда здорового способу життя, зміцнення дружніх зв’язків, збереження спортивних традицій, були досягнуті.