Календар матеріалів

08 Вересень 2022

Підприємництво України у воєнний час

З 1998 року у першу неділю вересня Україна відзначає «День підприємця». 08 вересня 2022р. в групах 3 курсу ПТ-88, ПТ-89 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» під керівництвом викладача Петрань С.В. проведено інформаційний дайджест «Підприємництво України у воєнний час». Студенти ознайомились з особливостями проведення підприємницької діяльності в нашій країні в умовах воєнного стану.

 

Онлай - тренінг з начальником управління захисту споживачів м. Вінниці

До Дня підприємця, 06.09.2022 року в групах І курсу ПТ-92, 93 проведено онлай - тренінг з начальником управління захисту споживачів м. Вінниці Білик Ю.В. 
Студенти під час онлайн - зустрічі дізналися про контроль підприємницької діяльності у сфері торгівлі. Білик Ю.В. ознайомила про основні аспекти контролю якості реклами, товарів, продуктів харчування та культури обслуговування споживачів. Застосування мір за порушення правил торговельного обслуговування.

Екскурсії на сучасні торговельні підприємства м. Вінниці

           06.09.2022 року студенти І курсу груп ПТ-92, 93 під керівництвом викладачів Бевзи С.С. та Солоненко Л.М. здійснили екскурсію до сучасних, конкурентоздатних  торговельних підприємств м. Вінниці фірмового магазину «ROCHEN» та торговельно-роздрібного мазанину «Носорог».

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПІДПРИЄМЦЯ

Циклова комісія «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»  з нагоди Дня підприємця, який в Україні щорічно відзначається в першу неділю вересня провела низку цікавих заходів для студентів коледжу за участі фахівців-практиків. 
6 вересня викладачем Трубляк Г.М. організовано мотиваційний тренінг «Як знаходити ідеї та можливості – риси підприємливої людини» за участі власника виробництва та доставки страв японської кухні Влада Журавського.