Календар матеріалів

13 Вересень 2022

ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ПОЧАТОК НАВЧАННЯ В КОЛЕДЖІ – ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ

В  період з 02.09.2022 по 07.09.2022 студенти першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» вивчали предмет «Вступ до спеціальності».

Метою дисципліни «Вступ до спеціальності» є ознайомлення студентів зі змістом їх майбутньої спеціальності, характером та сферою майбутньої професійної діяльності, із загальними поняттями ресторанного господарства, досвідом роботи сучасних закладів ресторанного господарства, особливостями розвитку ресторанного бізнесу, особливостями практичної діяльності закладів ресторанного господарства.

Інформативна зустріч з представником патрульної поліції Вінницької області

13 вересня 2022 р. у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» відбулась зустріч з інспектором відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Вінницькій області Юлією Присяжнюк.
Під час бесіди першокурсникам було роз’яснено Правила дорожнього руху, а саме правила поводження з самокатами, велосипедами тощо. Інспектор також нагадала про вікові категорії кримінальної та адміністративної відповідальності.

Захист проєктів "Ким я хочу бути!" студентів групи ФБС - 15

Під керівництвом викладачів Кислинської І.І. та Тімошенко Н.М. 07.09.2022 відбулися фінансова гра "Заощадження" та захист проєктів "Ким я хочу бути!" для студентів групи спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" І курсу ФБС- 15. Майбутні спеціалісти представляли своє бачення таких професій: інспектор податкової служби, ревізора, інспектора по контролю цін, страхового агента та інспектора перевезення грошових цінностей. Доповіді всіх студентів були цікавими та креативними.