Участь у Міжнародному чемпіонаті з кулінарного і кондитерського мистецтва «FoodLandBukovina-2017»

29-31 березня у м.Чернівці проходить Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва «FoodLandBukovina-2017», який проводиться з метою популяризації творчих досягнень у галузі ресторанного господарства, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів, підвищення рівня підготовки фахівців у сфері ресторанного господарства.
Це масштабна подія для спеціалістів ресторанного господарства, які прагнуть збагачувати набутий досвід з кулінарного і кондитерського мистецтва.
Студент групи ВП-137 Матвієнко Роман брав участь у номінації Індивідуальний майстер-клас «Страва з риби і морепродуктів», в якій посів ІІІ призове місце, приготувавши страву «Сібас на гарбузово-шпинатній подушці з апельсиновим соусом та пармезановою піною». Керівник – викладач Кублінська І.А.
Гостей чемпіонату приємно вразили своєю красою та довершеністю вироби з мастики, виготовлені ученицями Марії Шрамко, шеф-кондитера, судді всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS, віце-президента Київської Асоціації шеф поварів, співорганізатора чемпіонату, а також вироби з карамелі та святкові торти учасників номінації Арт-класу.
Пізнавальними були майстер-класи засновника Культурної Асоціації «EuroEstAlternative» (Румунія), Члена Всесвітньої асоціації кухарів, засновника бренду «FlamesTraditional» кулінарного шоу – Раду Зарнеску, Голови Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусії, Бренд-шефа компанії «Пивний ряд», шеф-кухаря ресторанів «Гамбрінус», «Гвоздь», «Bierleller» - Олександра Чікілевського, Члена Асоціації шеф-кухарів Туреччини, Акредитованого судді World Chefs Cефера Япіджі - "Турецькі солодощі".