СТУДЕНТИ ГРУПИ ОП-103 ВИВЧАЮТЬ ДИСЦИПЛІНУ «ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ

Навчальна дисципліна «Вступ до спеціальності» є обов’язковою для вивчення студентами першого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» і, в свою чергу, є основою для вивчення інших дисциплін фахової підготовки.

 Метою навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у майбутніх спеціалістів системних знань з обліку і оподаткування для забезпечення знайомства студентів з особливостями майбутньої професії.

Для зацікавлення спеціальністю було проведено ряд заходів, а саме:

Тренінг з Головним спеціалістом відділу Майнових питань та моніторингу публічних закупівель, управління розвитку підприємства, централізованих капіталовкладень та публічних закупівель Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації Мариною СКАКОДУБ.

06.09.2022 р. у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» відбулася зустріч групи ОП-103-9/22 з головним бухгалтером ПТУ-4 Тетяною БРАЙЛЯН. Студенти мали можливість ознайомитися з майбутньою спеціальністю «Облік та оподаткування», спілкуючись з фахівцем-практиком.

 07.09.2022р. під керівництвом викладача Грибанової О.О. проведено тренінг. Студенти групи ОП-103-9/22 ознайомились з такими питаннями: «Що собою представляє спеціальність «Облік і оподаткування»», «Сучасні проблеми обліку», «Попит на ринку праці працівників спеціальності «Облік і оподаткування»», «Можливості кар’єрного росту» тощо.

По завершенню вивчення дисципліни в групі відбувся захист проєктів з теми «Мої уявлення про спеціальність «Облік і оподаткування»». Всі студенти були надзвичайно активними та креативними, бачили перспективи розвитку у цій галузі.

Бажаємо успіхів на шляху реалізації задуманого, легкості в досягненні цілей!