ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ»

16-17 травня 2018 р. у м.Києві на базі Національного університету харчових технологій відбулася Всеукраїнська олімпіада зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста у 2017-2018 навчальному році.
Олімпіада проводилася вперше з метою виявлення, підбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку та реалізації здібностей студентів, стимулювання творчої праці студентів та педагогічних працівників, підвищення якості підготовки майбутніх фахівців, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів та вдосконалення навчального процесу.
Від нашого коледжу в олімпіаді брали участь студентки групи РО-2 Ковтун Ольга і Поліщук Наталія. Учасниці показали високий рівень теоретичних знань з фахових дисциплін і творчо підійшли до вирішення практичного завдання, в результаті чого Ковтун Ольга посіла почесне ІІІ місце і нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України та отримала Кубок призера Всеукраїнської олімпіади. Поліщук Наталія посіла ІV місце і отримала грамоту за високий рівень знань з ресторанного сервісу .
Вітаємо наших переможців!!!