Майстер-клас на ДП «Вінницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»

08 листопада та 17 листопада 2017р. викладачем Величко Л.В. для студентів груп ПТ-80, ПТ-81 організовано майстер-клас провідними спеціалістами державного підприємства «Вінницястандартметрологія».

Під час проведення майстер-класу студенти мали можливість ознайомитись з діяльністю випробувального центру, до складу якого входить 7 лабораторій – фізико-хімічних випробувань харчової та промислової продукції, лабораторія хроматографічних випробувань, спектральних та радіологічних випробувань, лабораторія ГМО та лабораторія випробувань будівельних матеріалів, а також з відділом вимірювань механічних величин, де є структурним підрозділом ДП «Вінницястандартметрологія» та надає метрологічні роботи та послуги: повірка засобів вимірювальної техніки, калібрування засобів вимірювальної техніки та ін. Ознайомилися з фондом нормативної інформації.

Майстер-клас дозволив наглядно показати студентам, як на практиці здійснюється контроль за якістю та захист громадян від наслідків недостовірних результатів вимірювань та яку роль відіграють в цій справі товарознавці.