Кланяюсь тобі, мати роду людського, ім’я якій – Жінка!

Коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, в кожному домі, в селі і в місті вітають найкращу половину людства – жінок – найчарівніших, наймиліших, найзагадковіших, найпрекрасніших. Винятком не став і наш коледж. 
Створювати святковий настрій прекрасній половині колективу почали з самого ранку. Представники РСС зустрічали квітами чарівних жінок-працівниць коледжу. Продовжилось свято урочистостями, в яких взяли участь творчі колективи Вінницького міського палацу дітей та юнацтва «Грація» та «Браво», а також вокалісти коледжу та, звичайно ж, збірна чоловіча команда КВН. 
Протягом свята зі сцени звучали чудові слова вітань: директор коледжу Валентина Євгеніївна Балицька побажала жінкам бути коханими, чарівними, зігрітими чоловічою увагою та любов’ю близьких; представник сильної частини, Олександр Іванович Вітюк, побажав жінкам сонячних промінчиків у душах та серцях. Несподіваним сюрпризом стало вітання Олександра Максимовича Мацюка – Заслуженого працівника культури України та художнього керівника ансамблю «Грація». 
Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні! Нехай весна живе у