Гідна кар’єра будується з фундаменту знань і професійних вмінь

Кожен випускник 2022 року стоїть на шляху вибору майбутньої професії та навчального закладу. Переконані, що День Гостинності у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», який відбувся 28 травня 2022 р. полегшив їм це завдання, і вже у вересні родина коледжу поповниться новими студентами.
Гостями коледжу стали понад 100 абітурієнтів зі шкіл та професійних училищ міста Вінниці та Вінницької області разом зі своїми батьками.
Викладачі коледжу створили товариську та доброзичливу атмосферу, адже ж у нашій країні здавна ведеться гостинно приймати рідних, друзів і однодумців.
У програмі свята було багато цікавого:
Майстер-клас з приготування бельгійських вафель, кейк-попсів та декорування печива (спеціальність «Харчові технології»);
Майстер- клас «Вивчаємо англійську інтерактивно» та вікторина «Найцікавіші факти про іноземну мову» (спеціальність «Філологія»);
Майстер-клас «Мішечок винагороди» (спеціальність «Облік і оподаткування»);
Майстер-клас «Вимілий турист» (спеціальність «Туризм»);
Вікторина «Що ви знаєте про гроші?» (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»);
Майстер-клас із визначення якості оливкової олії та віктрина «Як відрізнити срібло від білого золота» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»);
Майстер-клас із сервірування столів (спеціальність «Готельно-ресторанна справа»);
а також вікторини «Цікава математика» та «Хімічні цікавинки».
Цьогоріч абітурієнти та їхні батьки стурбовані нововведенням, а саме написанням мотиваційного листа. Тому викладачі української мови провели низку консультацій, на яких навчали, як написати ефектного мотиваційного листа, та дали відповіді на всі питання школярів та їхніх батьків. Усі присутні отримали корисну для себе інформацію про Умови вступу до коледжу в 2022 році.
День Гостинності у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» дозволив учням шкіл та ПТНЗ занурились у світ професій. Вони мали можливість переконатися, що гідну кар’єру потрібно будувати з міцного фундаменту знань і професійних вмінь, а саме наші випускники є конкурентоспроможними на ринку праці.
Коли у нас така мотивована молодь - віримо, що швидко відбудуємо процвітаючу Україну!