День Матері у ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ"

День матері − міжнародне свято на честь матері сім’ї, а також материнства, материнських зв’язків та впливу матерів у суспільстві. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня.
Керівники груп ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» долучилися до відзначення свята. Протягом тижня з 2 по 6 травня 2022 року було проведено тематичні виховні години. Студенти не лише висловлювали щиру подяку своїм найріднішим та вітали їх з цим світлим днем, а й говорили про образ матері в мистецтві та українському побуті. Інформація, яка заслуховувалась, була найрізноманітніша − і про походження свята, і про те, як його відзначають у різних куточках світу.
Скільки б нам років не було, нам завжди потрібна мати, її ласка, щирий погляд і безмежна любов. Найчастіше повторюємо слово МАТИ у хвилини радості та страждання, щастя та болю, бо добре знаємо, що мати любить свою дитину, завжди зрозуміє та допоможе.
Вшановуючи матір, ми вшановуємо начало всього сущого та берегиню земного буття.
Сьогодні ми щиро віримо у материнські молитви, які боронять українських воїнів від ворожих куль, адже саме матусині думки мають надзвичайно велику силу.