Календар матеріалів

21 Квітень 2022

Захист курсових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20-21 квітня 2022 р. дистанційно на платформі для проведення відеоконференцій MEET відбувся захист курсових робіт студентів групи ГРС-6 спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». 

21 квітня 2022 року у ВСП ''ВТЕФК ДТЕУ'' було проведено онлайн-захід День Гостинності

21 квітня 2022 року у ВСП ''Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ'' було проведено онлайн-захід День Гостинності.

В.о директора Наталія ЛОЗОВСЬКА довела до відома присутніх загальну інформацію про коледж та здобутки колективу, заступник директора з навчальної роботи Людмила САВЛУК розповіла про переваги спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців,  секретар приймальної комісії Ірина КИСЛИНСЬКА дала пояснення щодо умов та правил прийому у 2022 році.

Гостинно просимо до нашого коледжу!

Зустріч з кандидатом на посаду ректора ДТЕУ Анатолієм Мазаракі

21 квітня 2022 р. відбулася зустріч трудового колективу Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» з кандидатом на посаду ректора Державного торговельно-економічного університету Мазаракі Анатолієм Антоновичем у форматі онлайн конференції.

УПЕВНЕНО КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ!

Триває протистояння всього Українського народу проти російської агресії. Цей надскладний період, об’єднавши, скерував нас до однієї мети – ПЕРЕМОГИ та МИРУ! Усвідомлюємо, що кожен громадянин виконує свою надважливу місію в умовах сьогодення: захист нашої держави, допомога захисникам, постраждалим від війни.

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ОНЛАЙН-ЗАХІД «ТРЕНДИ РИНКУ ПРАЦІ»

Циклова комісія фінансово-економічних дисциплін та підприємництва провела профорієнтаційний онлайн-захід «Тренди ринку праці», на який були запрошені учні Липовецької ЗОШ І-ІІ ст., Буднянської ЗЗСО І-ІІст., Кошаринецької та Сумівської філій Війтівського ОЗЗСО.

Онлайн-лекція за участю науковця для здобувачів освіти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

19.04.2022р. для здобувачів освіти третього курсу гр.ХТ-148 спеціальності «Харчові технології» онлайн-лекцію на тему: «Крафт – сучасний тренд розвитку галузі» провела д.т.н., професор кафедри технології і організації ресторанного господарства ДТЕУ Юдіна Тетяна Іллівна.
В Україні все більшої популярності набувають фермерські продукти. Вони мають не тільки яскравий смак, а й позитивний вплив на організм людини, так як не містять підсилювачів смаку, фарбників, консервантів, стабілізаторів.