Календар матеріалів

27 Лютий 2020

У ВТЕКоледжі - лекція старшого інспектора ОД відділу ювенальної превенції ГУНП

27 лютого 2020 р. керівником групи ХТ-146 Апаріною Л.Ю. проведено тематичну виховну годину, спрямовану на протидію тютюнопалінню, вживанню наркотичних речовин та булінгу. Лекцію проведено старшим інспектором ОД відділу ювенальної превенції ГУНП у Вінницькій області майором поліції Телепенко Ольгою Володимирівною. Ольга Володимирівна повідомила про відповідальність та наслідки правопорушень.

Участь студентів ВТЕКоледжу у міжвузівській студентській конференції «З історії студентського руху: минуле та сьогодення»

21 лютого 2020 року студенти групи Т-6 Зарванська Віта та Цимбалюк Валентина під керівництвом викладача історії Шмалій Л.І. взяли участь у міжвузівській студентській конференції «З історії студентського руху: минуле та сьогодення», яка проводилася на базі Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ у місті Києві.

Студентка ВТЕКоледжу Гуцал Дарина здобула диплом ІІ ступеня у вебквесті компанії Google Україна

18 лютого 2020 року за підтримки компанії Google Україна спільно з Міністерством освіти та науки було проведено вебквест "Як бути обачним та пильним під час роботи в мережі Інтернет, уміти себе захистити і водночас не втратити ввічливість та сміливість", присвячений Дню Безпечного інтернету. У цей день у багатьох країнах світу обговорюються шляхи безпечного використання Інтернету, питання інтернет-етики, загроз протизаконного контенту.