Календар матеріалів

26 Лютий 2020

Студенти ВТЕКоледжу взяли участь у V Міжвузівському форум-квесті "Наука очима студентів ЗВО: теперішнє і майбутнє"

25 лютого 2020 року студенти групи ОП-98: Постолатій Микола, Скакальська Юлія та Мовчан Марія взяли участь у V Міжвузівському форум-квесті "Наука очима студентів ЗВО: теперішнє і майбутнє "що відбувся у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ. Студенти ВТЕІ та ВТЕКоледжу презентували результати наукових досліджень із актуальних тематик, обговорили шляхи вирішення проблем працевлаштування випускників ЗВО та вирішували завдання квесту. Студенти ВТЕКоледжу посіли ІІІ місце та були нагороджені сертифікатами й подарунками.

У ВТЕКоледжі проведено захід до дня народження Лесі Українки

З метою відзначення 149 річниці від дня народження Лесі Українки у бібліотеці ВТЕКоледжу провели літературний захід «Я долю вибрала собі сама» та організували книжкову виставку.
Будь-яка людина щоденно пише свою «книгу життя». І важливо, щоб кожна сторінка була вписана добрими справами, щирими почуттями, впевненими кроками до гідної мети. Нам відома велика кількість людей, що з гідністю пройшли шлях від народження до визнання. Серед таких і Леся Українка.

У ВТЕКоледжі проведено виховний захід з теми: «Скарані за любов до України» до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

25 лютого 2020 року у ВТЕКоледжі проведено виховний захід з теми: «Скарані за любов до України» до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. Першокурсникам викладачами та студентами продемонстровано відео, презентації, дослідницькі доповіді про передумови Майдану, розвиток подій зими 2013-2014 років, наслідки Революції Гідності для України та світу.