Календар матеріалів

24 Квітень 2019

Відкрита виховна година у групі ХТ-142

22 квітня 2019 керівником групи ХТ-142 Демчук К.І. проведено відкриту виховну годину на тему «Маминим хлібом пахне земля». Студенти групи прийняли активну участь у підготовці до виховного закладу, вони випекли борошняні вироби за рецептурами своїх матерів.
Вступне слово керівника групи, фрагмент пісні «Материнський хліб», сценарій з ведучими Подольською М., Пасічнюк С. та Бондарем О., вірші і пісні про маму, сценка про цінність хліба у житті людини нікого не залишили байдужими.

Сумні дзвони Чорнобиля

«Сумні дзвони Чорнобиля»

Чорнобиль не має минулого

Чорнобиль... Трагедія... Пам'ять...

Виховна година-спогад

 

23.04.19р. викладачем Кавун Ж.А. був проведений виховний захід «Сумні дзвони Чорнобиля», присвячений аварії на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року.

Допомога ветеранам Другої світової війни

Напередодні свята Дня визволення та примирення Рада студентського самоврядування коледжу провела благодійний збір коштів для допомоги учасникам Другої світової війни.
Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

STEM – лабораторія з математики

В рамках проведення STEM – весни 18 квітня 2019 у ВТЕК КНТЕУ викладачем Сачок А.М. була проведена STEM-лабораторія з математики, під час якої студенти познайомилися із такими поняттями: стрічка Мебіуса, фрактали та золотий переріз. Побачили, що математика не суха наука, а цікавий, захоплюючий предмет! Студентам було запропоновано дослідити цікаві властивості, притаманні стрічці Мебіуса, поринути у захопливі та прекрасні фрактали, а також за допомогою золотого перерізу розкрити таємницю посмішки Мони Лізи видатного художника Леонардо да Вінчі.

Майстер-клас "Магія квітів"

22.04.19 студенти нашого коледжу взяли участь у захоплюючому, пізнавальному, мотивуючому майстер-класі "Магія квітів" , що проходив у Вінницькому торговельно-економічному інституті.До речі, майстер-клас проводила випускниця нашого коледжу- Рибчук Лариса Анатоліївна, наразі багаторазова володарка золотих медалей на чемпіонатах світу з кондитерського мистецтва, а також суддя міжнародного рівня !