Календар матеріалів

02 Квітень 2019

Студенти коледжу – за чисте довкілля

2 квітня 2019 р. пройшла традиційна акція «Студентська молодь – за чисте довкілля». Щороку юнаки та дівчата, що навчаються у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ, беруть участь у благоустрої нашої Вінниці. І хоч це місто не є для всіх студентів рідним, але за роки навчання стало таким. Адже не дарма Вінниця уже кілька років поспіль є найкомфортнішим містом для проживання. У цьому є й заслуга студентів нашого коледжу. Цьогоріч в акції взяли участь групи: ПТ-84, ОП-99, ГРС-5, Т-5, ХТ-146.

ЗУСТРІЧ ЗІ СПЕЦІАЛІСТОМ ЕЙЧАРОМ

На заняттях з англійської мови студенти не лише вивчають суху граматику, а й живу сучасну лексику, вчаться не лише писати та читати, а й спілкуватися іноземною мовою. На закінчення вивчення теми «Job Hunting» («Пошук роботи») викладачі Губрій Н.М. та Побірська І.В. запросили на заняття в групу ГРС-4 спеціаліста-ейчара Чайковську Марину.

ГОСТІ ЗІ ШКОЛИ НА МАЙСТЕР-КЛАСИ У КОЛЕДЖ

В рамках тижня циклової комісії європейських мов викладач Губрій Н.М. та викладач Сачок А.М. запросили учнів на майстер-класи до коледжу.
Студенти-ресторатори вчили своїх майже однолітків складати сервірувальні серветки у формі «гармошки», «млинця», «дверцят», «книжки». Але найбільшою популярністю користувалась флористична тематика – «лілії», «троянди», «тюльпани» розквітали в руках гостей.
Карвінг – колись нове слово зараз вже нікого не лякає. Студенти-технологи Олена та Вадим вчили дівчат базовим основам мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах.

ТЕХНОЛОГИ І НЕ ТІЛЬКИ, А ЩЕ Й ПІДПРИЄМЦІ, ЯКІ ВОЛОДІЮТЬ АНГЛІЙСЬКОЮ

В рамках тижня циклової комісії європейських мов викладач Губрій Н.М. та студенти групи ХТ-141 провели відкрите практичне заняття. Проста та буденна на перший погляд тема виявилась багатогранною та цікавою. Майбутні технологи демонстрували практичні навички володіння англійською мовою – слухали, розмовляли, придумували історії, грали та жартували. Гості також взяли участь у різних діяльностях і не пожалкували)

Тест-контроль якості молочних продуктів

01.04.2019 року в цикловій комісії підприємництва та торгівлі під керівництвом викладача Бевзи С.С. проведено позаурочний захід тест-контроль якості молочних продуктів по визначенню якості морозива, та обговорення дослідження якості молока, масла вершкового, дитячого харчування, кисломолочних напоїв різних виробників за фізико-хімічними показниками. Студентам було продемонстровано фірми-виробники, які постачають на ринок свою продукцію конкурентоспроможною та відмінної якості, а також були визначені недобросовісні виробники, продукція яких була оцінена задовільно та незадовільно.

Призери міжнародних змагань

З 26 по 29 березня у Луцьку відбувся ХVІІІ-й Міжнародний волейбольний турнір серед дівчат «Волинь зустрічає друзів – 2019». Участь в змаганнях взяли команди з різних регіонів України та з республіки Білорусь. Збірну команду Вінниці представляв ВТЕК КНТЕУ. Змагання проходили в запеклій, напруженій боротьбі, оскільки склад учасників зібрався дуже сильний і кожен із спортсменів володів високою спортивною майстерністю. Команди змагалися в двох групах, переможці яких зустрічалися у фіналі, а команди, які посіли другі місця – за ІІІ-ІV місця.

Ворк – шоп «Захисти свої права»

25.03.2019 року у цикловій комісії підприємництва та торгівлі під керівництвом викладачів Бевзи С.С. та Солоненко Л.М. проведено захід «Захисти свої права» присвячені дню захисту прав споживачів.
Студенти дізналися про історію виникнення руху консумеризму у світі та Україні, права та обов’язки споживачів, які можуть виникати під час купівлі – продажу товарів та послуг, самостійно вирішували ситуації, які були заздалегідь запропоновані викладачами, мали можливість отримати професійну відповідь на ті питання, які цікавили студентів.

Засідання Регіонального круглого столу «Реклама – двигун торгівлі»

28.03.2019 року у цикловій комісії підприємництва та торгівлі під керівництвом викладачів Солоненко Л.М. та Бевзи С.С. проведено засідання Регіонального круглого столу «Реклама – двигун торгівлі». Студенти, викладачі та запрошені представники торговельних підприємств обговорювали сучасні тенденції реклами в рекламному бізнесі та дослідження стану реклами в м. Вінниці. На засідання запрошені провідні фахівці в галузі торгівлі директор мережі магазинів «Українські товари» Коробка М.В.