Календар матеріалів

27 Березень 2019

Міс First 2019

Краса, неповторність та квітучість весни і юності відчувалась 26 березня 2019 року в актовій залі коледжу, адже конкурс проходив серед 9 учасниць-першокурсниць. За титул Міс First 2019 змагались: Вероніка Ящук - студентка групи Т-5, Соня Слюсар – гр. ХТ-145, Оля Подобіна – ХТ-145, Інна Вітович – ФБС-11, Аня Колонюк – ОП-99, Катя Мельник – ХТ-146, Каріна Політанська – Т-5, Валерія Шерепа – ФБС-11, Таня Селезньова –ГРС-5.

ENGLISH OLYMPIAD

В рамках тижня ц/к європейських мов викладачем іноземних мов Бондарчук А.А. проведено олімпіаду з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» серед студентів ІІІ курсу спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Учасники виконували завдання з Reading, Use of Language, Writing (Informal Letter), підвищили рівень володіння професійною лексикою та термінологією.
Переможцями стали студенти:
І місце – Павлюк Яна (група ГРС-3);
ІІ місце – Барчишен Вадим та Присяжна Ольга (група ХТ -141);

English Speaking Club

18.03.2019р. викладач іноземних мов Радудік О.Є. організувала зустріч з іноземкою Hope з Флориди. Студенти мали добру нагоду поспілкуватися англійською, застосувати свої знання на практиці. Практичне заняття з іноземної мови з теми «Життя молоді в США та Україні» у групі Т-5 пройшло надзвичайно цікаво. Студенти практикували розмовну англійську, допитливо спілкувались, жваво завдавали питання, виконували завдання разом з американкою. Вільне володіння передбачає можливість правильно розуміти англійську мову й коректно висловлюватись.

Майстер-клас «Як вибрати якісний крем для шкіряного взуття»

         В рамках проведення консумерського фестивалю 26.03.2019 р. під керівництвом викладача Величко Л.В. та за участю студентів групи ПТ-82 Грищук Інни та Пшук Олесі проведено майстер клас «Як вибрати якісний крем для шкіряного взуття».