Календар матеріалів

15 Березень 2019

НУМО, ХЛОПЦІ!

12.03.2019 року в актовій залі коледжу був проведений конкурсно-розважальний військовий захід «Нумо, хлопці!». Мета конкурсу: сприяти патріотичному вихованню студентів та підготовка до служби в Збройних Силах України, виховувати почуття колективізму, розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність.
Участь в заході взяли студенти першого курсу. Початок конкурсу розпочався з перегляду короткометражного фільму про військову службу юнаків та дівчат під час військового параду до Дня Незалежності України в Києві.

Відкрита бінарна лекція з дисциплін Міжнародна економіка та Фінанси підприємства

13.03.2019 року викладачами Віниковецькаю Ж.С. та Тімошенко Н.М. у групі ФБС-9 була проведена бінарна відкрита лекція з дисциплін Міднародна економіка та Фінанси підприємств на тему "Сутність, функції та форми міднародного кредитування підприємств". Заняття проходило у вигляді інтерактивної лекції із застосуванням різних програмних продуктів для перевірки та закріплення нового матеріалу. Студенти активно приймали участь у обговоренні проблемних питань, доповідали про власні дослідження документообігу в міжнародному кредитуванні підприємств.

Відкрите заняття з дисципліни “Органічна хімія”

13 березня 2019 р. викладачем Бас О.П. проведено відкрите заняття з дисципліни “Органічна хімія” в групі ХТ – 143 з теми “Моносахариди та дисахариди”. Протягом заняття широко використовувалась мультимедійна дошка, що дозволило більш докладніше донести до студентів інформацію про властивості вуглеводів, їх будову та застосування. Застосовувались різноманітні інтерактивні ігри для кращого засвоєння знань студентів: Інтерактивна вправа “Гра”, Метод “Прес”, “Установіть відповідність”, Тести.

Відкрите заняття в групі ФБС-9

6 березня 2019 року Пилявець Є. М. було проведено відкрите заняття з дисципліни "Бухгалтерський облік і звітність у банках" у групі ФБС - 9. З теми "Облік депозитних і кредитних операцій банку". На пару були запрошені викладачі коледжу та керівник "Укргазбанку" Радудік М. В.
Студенти групи прийняли участь у навчально-дискусійній частині семінарського заняття та показали роботу банківського працівника з клієнтом, а керівник банку дав поради студентам з приводу вдосконалення особистісних якостей для подальшої роботи в банківських установах.

Заняття у банку в групі ФБС-9

27 лютого 2019 року викладачем бухгалтерського обліку і звітності у банках Пилявець Є.М. було проведено заняття у банку в групі ФБС-9.
Керуючий ТВБВ №10001/0179 філії – Вінницького обласного управління АТ «Ощадбанк» Колесник С.О. розповів про те, як працює їхній банк, про структуру депозитних та кредитних операцій, про нарахування відсотків за вкладами, про депозитарій банку, про залучення клієнтів та особливостях роботи банку з клієнтами.