Календар матеріалів

22 Листопад 2018

Україна і світ - до річниці Революції гідності

21 листопада 2018 р. Олійник А.В. провів бесіду зі студентами групи
ХТ – 146 на тему «Україна і світ». Саме в цей день ми відзначаємо 5-ту річницю початку Революції гідності. Тому ключовим було питання про те, як сприймали Україну і українців до Євромайдану, і що змінилося за ці роки; яке місце ми займаємо серед світового співтовариства? Були виступи студентів, обмін думками, дискусія.
Висновок однозначний – ми рухаємося в правильному напрямку. А щоб майбутнє було кращим, ми повинні ставати кращими людьми і спеціалістами.

Участь у турнірі з комп’ютерних ігор

21 листопада наша команда фанатів гри CS-GO взяла участь у турнірі з комп’ютерних ігор серед студентів навчальних закладів міста.
На загальному зборі гравців (Кушніра Богдана, Іщенка Богдана, Олійника Романа, Микитенко Володимира, Вітюка Назара та Постолатія Миколи ) було вирішено називати команду «VTEKnuty».
На тренувальних забігах у інтернет клубі SKY NET cyber zone «VTEKnuty» впевнено виносили супротивників, що дало нагоду сподіватись на непоганий дебютний виступ наших бійців.

Знавці англомовних свят

21.11.18р. викладачами іноземних мов Радудік О.Є. та Бондарчук А.А. проведено позанавчальний виховний захід на тему: «Знавці англомовних свят» зі студентами груп ГРС-5, Т-5, ОП-98. Студенти ознайомилися зі звичаями та традиціями святкування таких англомовних свят, як Halloween, St. Patrick’s Day, Thanksgiving Day; виконували різноманітні завдання на інтерактивній дошці; співали пісні; декламували вірші; грали в інтерактивні ігри; смакували смаколики та весело проводили час.

Бажаємо й подалі вивчати англійську мову креативно та весело.

«Моє перше робоче місце»

21 листопада 2018 року в коледжі відбулась зустріч випускників коледжу 2019 року з головним правовим інспектором праці Федерації профспілок Вінницької області Шевчуком Вадимом Олександровичем з теми «Моє перше робоче місце». На зустрічі також була присутня голова обласної профспілки торгівлі Толмачева Алла Миколаївна.

Тиждень безпеки дорожнього руху

В коледжі протягом 12-19 листопада 2018р. проходив «Тиждень безпеки дорожнього руху»,  в рамках якого проведено ряд заходів. Наприклад, зустріч з представниками патрульної поліції, майстер-клас по наданню першої допомоги постраждалим в ДТП «Знаю, вмію, врятую»,  радіо спецвипуск на тему: «Безпека дорожнього руху – це життя», виховні години на відповідну тематику.