Календар матеріалів

31 Березень 2015

Відкритий виховний захід з теми «Любов до української культури очима сучасної молоді»

31 березня 2015 року  в актовій залі викладачем української мови та літератури Козубенко К.В. проведено відкритий виховний захід з теми «Любов до української культури очима сучасної молоді».

Студенти першого курсу зуміли продемонструвати свої здібності в декламуванні поезій, у виконанні українських пісень, у театральному мистецтві. Глядачі побачили уривки з п’єс М.Старицького «За двома зайцями» та Лесі Українки «Лісова пісня». Наприкінці студенти висловили своє ставлення до української культури.

УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА ТА СУЧАСНІСТЬ

31.03.2015 в рамках тижня рідної мови та культури викладачами української мови та літератури проведено флеш-моб «Одягни вишиванку» та виставку студентської творчості. Метою заходів було залучити студентів до популяризації української культури, підтримати дух патріотизму та гордості за духовні цінності народу.

Олімпіада з української мови 2015

30.03.2015 викладачем української мови та літератури Бабійчук І.В. проведено олімпіаду з дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» серед студентів ІІІ курсу спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність». Учасники виявили належні знання майбутніх фахівців та практичні навички з орфоепії, граматики, лексики, правопису ділового писемного спілкування в колективі, підвищивши рівень володіння термінологією та професійною лексикою.

Відкрите заняття з дисципліни «Основи мерчандайзингу»

27.03.15 викладач Трубляк Г.М. провела відкрите заняття з дисципліни «Основи мерчандайзингу» в гр. ТК-70 на тему: «Концепція викладки товарів». На занятті розглядалися питання застосування різних видів та способів  викладки товарів на підприємствах торгівлі.

Студенти Яна Лукомська, Вікторія Кожушкова підготували пошуково-дослідницький матеріал про дотримання правил викладки на окремих підприємствах торгівлі м.Вінниці.

Флеш-моб «Одягни вишиванку»

Оголошення!

31.03. 2015 року у ВТЕК КНТУ відбудеться флеш-моб «Одягни вишиванку». Просимо усіх викладачів, студентів та працівників коледжу підтримати захід та прийти у вишиванці або з українською символікою на грудях.

Циклова комісія європейських мов