Календар матеріалів

16 Березень 2015

Відкрите заняття в групи Ф-6 з теми «Абсолютні та відносні величини» 16.03.2015р.

В рамках циклової комісії фінансово-економічних дисциплін 16 березня 2015 року викладачем Вініковецькою Ж.С. було проведено відкрите заняття (лекція) в групи Ф-6 з теми «Абсолютні та відносні величини» (дисципліна «Статистика»).

         На занятті студенти показали свої знання, уміння та навички, причому не лише індивідуальні, але й уміння працювати в колективі, здатність мислити, комунікаційні здібності.

Бліц –інфо «Споживай розумно, їсти здорово»

В рамках тижня присвяченого до Всесвітнього дня захисту прав споживачів було проведено 12.03.2015 року бліц –інфо «Споживай розумно, їсти здорово».  Викладачами  Мельник І.В. та Трубляк Г.М. висвітлено основні аспекти раціонального та збалансованого харчування, зверталась увага на використання нетрадиційних харчових продуктів.

Студентка групи ВП-135 Ольга Смішко на власному прикладі продемонструвала результати раціонального та збалансованого харчування.

12 березня 2015року відбувся брифінг-гра "Актуальні економічні питання сьогодення"

12 березня 2015року відбувся брифінг-гра "Актуальні економічні питання сьогодення", де студенти груп Ф-5, БО-89,90 відчули себе в ролі представників Кабінету Міністрів України та працівників преси.

Викладачем Вініковецькою Ж.С. проведено олімпіаду з дисципліни «Фінанси»

В рамках тижня циклової комісії фінансово-економічних дисциплін 11.03.2015 року викладачем Вініковецькою Ж.С. проведено олімпіаду з дисципліни «Фінанси» серед студентів ІІІ курсу груп БО-89,90.

Студенти взяли активну участь у олімпіаді, зацікавленістю виконували завдання. Кожен з них прагнув до перемоги і прикладав максимум зусиль, але з найбільшою кількістю балів перемогла Гаращук Юлія з групи БО-89, ІІ місце – Токаренко Ганна з групи БО-89 та ІІІ місце розділили Притолюк Руслана з групи БО-90 і Залозна Вікторія з групи БО-89.

Флеш-моб «Гроші – стимул до розвитку»

11.03.2015 р.

Під час великої перерви на першому поверсі нашого коледжу пройшов флеш-моб «Гроші – стимул до розвитку».

Метою цього заходу стало заохотити студентів до вивчення фінансово-економічних дисциплін та одночасно ознайомити з валютами різних країн світу.

Відкрите лабораторно-практичне заняття з теми «Складання попередньої калькуляції з використанням програми «1С: Підприємство»

12.03.2015 року викладач бухгалтерського обліку Бабій Л.С.

Майстер-клас «А тобі смакує підробка?»

 10 березня 2015 року до всесвітнього дня захисту прав споживачів було проведено майстер-клас «А тобі смакує підробка?»

Викладач Бевза С.С. та студенти груп ТК-71 Граболуз Інна, ТК-73 Штельмах Олена, Мельник Світлана продемонстрували запрошеним студентам різні способи визначення фальсифікації харчових продуктів, які кожен з легкістю може відтворити вдома та визначити підробку.