Календар матеріалів

17 Грудень 2014

Теоретико-аналітичне засідання методичної ради коледжу 11.12.2014

    11 грудня 2014 року відбулося теоретико-аналітичне засідання методичної ради коледжу з теми «Шляхи вдосконалення форм і методів педагогічної діяльності» у формі круглого столу. На засіданні розглянуті такі питання:

1. Про роль викладача в умовах інформаційного суспільства (обмін досвідом).

The celebration of HALLOWEEN

30.11.2014 року був проведений відкритий захід з іноземної мови на тему «The celebration of HALLOWEEN» викладачем Єфремовою О.С., у групі Б-89.

Захід був проведений у тематичному стилі з декоруванням аудиторії, де він проводився та костюмованими виступами студентів. Виступи студентів були виключно англійською мовою.

У ході проведення заходу, студенти розповідали про історію виникнення Хелловіну, його святкування в англомовних країнах світу.

Двомовна вікторина

15.12.2014 в рамках проведення тижня іноземних мов викладачами Радудік О.Є. та Рудніцькою Л.В. було проведено вікторину на тему «Продовольчі та непродовольчі товари». Родзинкою вікторини була двомовність цього відкритого заходу, в якому взяли участь студенти групи ТК-70, що вивчають англійську мову та ТК-71, що вивчають німецьку мову. Вікторина супроводжувалася мультимедійною презентацією та відеороликами.

Є нагода застосувати свої знання з іноземної

15.12.2014 в нашому коледжі розпочався тиждень іноземних мов. Одним з заходів, присвячених цій події, став візит іноземних студентів 16.12.2014 до ВТЕК КНТЕУ. Цей візит було організовано викладачем іноземних мов Рудніцькою Л.М.