Календар матеріалів

15 Грудень 2014

Андріївські вечорниці 2014

10 грудня 2014 року відбувся захід «Андріївські вечорниці». Сучасна молодь на кілька годин перенеслась в давній час і спробувала провести дозвілля за традиціями минулого століття. Адже вони самі мали можливість замісити балабушки, поворожити на судженого чи суджену та покусати Калиту. Хлопці та дівчата з превеликим задоволенням брали участь у конкурсах та ворожіннях.

Увесь захід був пронизаний гарним настроєм, веселим сміхом, жартами та піснями.

Міс-коледж 2014

8 грудня 2014 року в коледжі відбувся довгоочікуваний традиційний конкурс «Міс-коледж 2014». У цьому році учасниць було значно більше, ніж в попередні роки.

Першим і дуже цікавим був конкурс «Візитка», в якому дівчата використали неймовірні відеоролики та презентації, щоб причарувати журі та глядачів.

Дебатний турнір

11.12.2014 року відбувся дебатний турнір. Змагались команди таких груп коледжу: Ф-5 (Фірко М., Остапчук М., Подорожняк Я., Паляниця Н.); Ф-6 (Ігнатишин Б., Крижанівська І.); БО-91 (Гудзь А., Панченко К.). Захід пройшов в напруженій, інтригуючій атмосфері. Гру учасників дебатів оцінювали викладачі коледжу та переможці ІІ обласного дебатного турніру, студенти Донецького національного університету.

10 грудня – Всесвітній день прав людини

10.12.2014 року проведений виховний захід «Закон і ми». Мета заходу - ознайомлення студентів з основними питаннями законодавства щодо молоді, виховання правової культури неповнолітніх. Запрошений оперуповноважений сектору кримінальної міліції Кучер М.М. підкреслив, що дотримання прав і свобод особи є одним із найважливіших пріоритетних принципів незалежної української держави.

Правовий десант

09.12.2014 року учасниками правового гуртка був проведений «Урок-застереження». Знавці права підготували цікаві повідомлення про адміністративну, кримінальну відповідальність неповнолітніх та завітали на виховні години до студентів першого курсу.

Виставка плакатів на правову тематику

08.12.2014 року в рамках всеукраїнського тижня права всі бажаючі студенти мали змогу продемонструвати свою художню майстерність, винахідливість, взявши участь у виставці плакатів на правову тематику. Особливу активність проявили студенти груп ВП-133, ВП-134, Ф-6, Ф-5, ТК-73, ТК-74, БО-90.