17 жовтня 2024 року в ТОВ Ресторація «Гостинний пан» (в особі директора Людмили ЧМЕРУК) відбулась зустріч випускників спеціальності «Харчові технології», викладачів ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» та підписано договір про співпрацю ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).
У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 17 жовтня 2024 року підписано договір про співпрацю КП ВМР «Офіс туризму Вінниці» (в особі директора Тетяни МАЄВСЬКОЇ) і ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).
16 жовтня 2024 року в рамках місячника цивільного захисту в актовій залі ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий колдж ДТЕУ" змістовну лекцію для студентів І курсу провів представник піротехнічного відділу ГУ ДСНС у Вінницькій області. В ході розмови використовувались муляжі вибухових пристроїв, тематичні фото та відео. Наголошувалось на безпеці цивільного населення в умовах війни, коли над головами літають «шахеди», ракети, а на землю падають їх уламки. Та й ворог розкидає по всій території країни вибухові пристрої.
Напередодні Міжнародного дня кухаря і кулінара здобувачі освіти 4 курсу групи ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» провели майстерклас «Бутербродні фантазії» для здобувачів освіти першого та другого курсів.
Асортимент запропонованих бутербродів вразив своєю різноманітністю: канапе з хамоном та сиром камамбер, тарталетки з мідіями, брускети з хамоном і грушею, канапе з сьомгою, канапе «Італійське салямі».
Глядачі із захватом спостерігали за практичним показом молодих фахівців, вони відзначили вдале поєднання продуктів та презентацію бутербродів.
У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 16 жовтня 2024 року підписано договір про співпрацю Вінницькою торгово-промисловою палатою (в особі президента Олександра ДІДИКА та начальника відділу зовнішньоекономічних зв’язків і перекладів Ігоря ШЕВЧЕНКА) і ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).
ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» має багаторічний різновекторний досвід результативної співпраці з Вінницьким обласним центром зайнятості.
16 жовтня 2024 року ми почали нову сторінку взаємовигідної співпраці в ім’я процвітання України, побудови її європейського майбутнього, адже ми разом маємо сформувати конкурентоспроможного на ринку праці випускника.
14 жовтня 2024 р. здобувачі освіти 4 курсу гр.ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» та викладачі технологічних дисциплін стали учасниками гостьової лекції на тему: «Фермерський ярмарок у Турині: кейс участі українських крафтовиків» від лідерки Спільноти SLOW FOOD BESSARABIA Лариси ТИТИКАЛО.
Спікер окреслила основні напрямки діяльності руху, глобальні ініціативи та анонсувала майбутні проєкти.