Кулінарія – це не просто приготування їжі, це справжнє мистецтво створення їстівних шедеврів.
В цьому переконалися студенти коледжу Любчик І., Скаженюк Д., Данічева В., Паламарчук О., Киянівський В., Ренгач В., Співак І., Буга В., відвідавши майстер-клас Валентини Дерев`яго – майстрині виготовлення квітів із мастики, призера міжнародних кулінарних олімпіад, бренд-шефа мережі ресторанів «Континент Кард. Майстер-клас проходив у лабораторії виробництва кулінарної продукції КНТЕУ, організований в рамках заходів «Rest.Art.Kitchen.School».
В руках майстра оживали весняні букети з солодких тендітних конвалій; троянди та хризантеми з цукрової мастики. Студенти не лише споглядали за вправною роботою майстрині, але й самі спробували створювати їстівні квіти.
Професійно орієнтовані майстер-класи є чудовим стимулом для самовдосконалення та професійного росту студентів - фахівців початківців.