Календар матеріалів

26 Жовтень 2017

Методичне об'єднання заступників директорів з навчальної роботи коледжів та технікумів Вінницької області

25 жовтня 2017 року на базі коледжу проведено методичне об'єднання заступників директорів з навчальної роботи коледжів та технікумів Вінницької області.
Розглянуто такі питання:
1. Впровадження засад студентоцентризму в освітній процес ВТЕК КНТЕУ – доповідач к.е.н., заступник директора з навчальної роботи Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Волинець О.О.

Історико-краєзнавча конференція «Мій край у роки війни»

 26.10.2017 р. викладачами суспільних дисциплін проведена історико-краєзнавча конференція «Мій край у роки війни». З доповідями на конференції виступили студенти: Стецюра Вікторія (ОП-96), Переклад Тетяна (ОП-96), Костенко Ірина(ОП-96), Ткачук Віталій (ХТ-143), Яковенко Дар’я (ОП-96), Мальована Яна (ОП-96) , Токаренко Віталія (ОП-96).
 В наш час постає багато питань Другої світової війни та її відношення до нас, українців. Залишається багато білих плям, розуміння яких можна досягнути лише старанним та чесним дослідженням усіх наявних фактів.

Змагання з міні-футболу

25.10.2017 року, після трьохтижневих напружених і безкомпромісних баталій, завершилися змагання з міні-футболу серед юнаків на першість коледжу. На першому етапі в змаганнях взяли участь десять команд, які змагалися між собою в двох групах. По дві найкращі команди з кожної групи вийшли в полуфінали, які визначили пари команд – переможених та фіналістів змагань. В грі за третє місце команда групи ПТ-80 впевнено перемогла з рахунком 3:0 команду групи Ф-8, а у вирішальному матчі юнаки групи ПТ-81 з рахунком 5:3 здолали команду групи ПТ-83.

VII Всеукраїнський конкурс з німецької мови «Орлятко»

25 жовтня 2017року студенти І-ІІ курсів коледжу брали участь у VII Всеукраїнському конкурсі з німецької мови «Орлятко». Конкурс надає можливість перевірити рівень володіння німецької мови нашими студентами, їх обізнаність в історичних подіях, культурному розмаїтті та особливостях Німеччини. Очікуємо результати конкурсу. Вивчаємо німецьку-пізнаємо світ!