11 травня 2021 р. цикловою комісією харчових технологій та готельно-ресторанної справи проведено захід-презентацію спеціальності 181 «Харчові технології», на який запросили випускників 9-11 класів загальноосвітніх шкіл та закладів професійно-технічної освіти.
Родзинкою заходу стали майстер-класи від випускниці коледжу Анастасії Антіпіної «Технологія приготування десерту «Полуничний трайфл» та «Формування та оздоблення тематичних тортів».
Викладач технологічних дисциплін Фіногеєва С.М ознайомила зацікавлених гостей заходу із особливостями вступної кампанії 2021р., розповіла про особливості спеціальності та можливості для майбутніх студенів, а саме:
- проходження навчальної і виробничої практики у найкращих закладах ресторанного господарства міста Вінниці;
- участь у локальних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах фахової майстерності, конференціях та майстер-класах;
- стажування за кордоном.