Календар матеріалів

26 Травень 2021

КРУГЛИЙ СТІЛ: «ПРОБЛЕМИ ВИВЧЕННЯ ФІЛОЛОГІЇ ТА ПЕРЕКЛАДОЗНАВСТВА»

У ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» викладачами ЦК європейських мов було проведено засідання круглого столу «Проблеми вивчення філології та перекладознавства», присвяченого Дню Слов’янської писемності та культури.
 Відкрила захід голова циклової комісії Бабійчук І.В., котра привітала усіх присутніх із Днем філолога, окреслила завдання та план заходу.
Учасники засідання розглянули такі питання:
1. Виникнення слов’янської писемності (Грудова Дарина, студентка групи ОП-100);

РЕЗУЛЬТАТИ ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНОЗНАВСТВА «ПАТРІОТ»

В дитинстві відкриваєш материк, 
котрий назветься потім — Батьківщина.
Ліна Костенко
 
Студенти ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» долучилися до ХІІ  Всеукраїнського конкурсу з українознавства «Патріот». Конкурсні завдання цікаві, веселі й доступні учасникам з різним рівнем підготовки. Вони містять запитання з багатьох напрямків знань: мови, країнознавства, літератури та відображають різнобічну інформацію про Україну. За результатами конкурсу призові місця посіли такі студенти:
І місце:

ПРЕЗЕНТАЦІЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЛОЛОГІЯ» У ВСП «ВІННИЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ КНТЕУ»

25 травня 2021 року в Україні святкують День філолога. У цей день ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» вітає викладачів-філологів, мовознавців, перекладачів, лінгвістів і просто цінителів рідної мови зі святом. Цього ж дня відбувся онлайн-захід «Презентація спеціальності 035 «Філологія»», на який було запрошено учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл і ПТНЗ, а також їх батьків та тих, хто бажає більше дізнатися про дану спеціальність.