24.03.2025 р. відбувся захист виробничої практики здобувачами освіти 3 курсу гр.ТРГ-153 спеціальності 181 «Харчові технології».
Виробничу практику майбутні фахівці проходили у кращих закладах ресторанного господарства м.Вінниці: «MontBlanc», «T-Bone», «The Georgian Factory», «Factory Italian», «Асса», «Debi», «Fi-Fi», «Тареля», «Тифліс».
Комісії у складі завідувача навчально-виробничої практики Кислинської І.І., керівників практики Буняк Н.А, Гриньової О.В. та Безрученко О.М. були презентовані звіти та індивідуальні завдання студентів.
Особливої уваги заслуговували відео-роботи розроблених фірмових страв студентів, під час яких вони продемонстрували правильність ведення технологічного процесу, використання інноваційних технологій, креативність та творчий підхід.