10.12.15 викладачем Кублінською І.А. проведено відкрите семінарське заняття з дисципліни " Устаткування закладів ресторанного господарства" з теми: "Холодильне устаткування". Під час заняття висвітлено питання історії розвитку холодильного устаткування, термодинамічні основи охолодження, класифікацію, конструктивні особливості даного обладнання, специфіку його розташування в закладах ресторанного господарства. Студенти були розподілені на дослідні групи: "історики"," фізики", "конструктори", "дизайнери", "технологи". Протягом заняття кожна група захистила свій проект. Як унаочнення застосовувалася мультимедійна презентація, що не тільки дозволила збільшити обсяг навчального матеріалу, урізноманітнити його структуру, але й демонструвала термодинамічні основи охолодження, схеми розташування холодильного устаткування в сучасних закладах ресторанного господарства. Також студенти ознайомилися з будовою та правилами експлуатації термобоксів, які широко використовуються при кейтеринговому обслуговуванні.