V регіональна науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку вітчизняних харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу»

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 16 листопада відбулася регіональна науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку вітчизняних харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу».

До конференції долучилися понад 90 учасників, опубліковано 53 тези та доповіді.

Географія учасників конференції доволі широка, адже в ній взяли участь науковці, стейкголдери, викладачі та здобувачі освіти закладів вищої, фахової передвищої освіти та ПТНЗ Вінниці, Житомира, Києва, Сум, Ужгорода, Хмельницького.

З вітальним словом до учасників конференції звернулася в.о. директора коледжу, заступник директора з навчальної роботи Савлук Людмила Іванівна, подякувавши учасникам за небайдужість, залученість та зацікавлення проблематикою, а також побажала усім успішного проведення заходу.

Спікери конференції: Касинюк Олександр, Боцюра Наталія, Рибак Наталія, Кугай Неля, Зубко Олександр, Тузова Світлана, Казибрід Людмила, Безрученко Ольга, Матвієнко Данило, Сорочинська Юлія, Дудник Юлія.

В програму пленарного засідання включено доповіді, які охоплюють сучасні методологічні та практичні аспекти менеджменту організацій готельного та ресторанного бізнесу, інноваційні технології, які впроваджуються в закладах в умовах сьогодення, як-от: «Тренди ресторанного бізнесу. Мода на крафт» (власник крафтової кав’ярні «Культура», О Касинюк), «Інновацйні технології в кондитерському виробництві» (шеф-кондитер тратторії «TerraMare» О. Зубко), «Основні напрямки розвитку сучасного фуд-дизайну та фудстайлінг» (викладач ВСП «ТПФК ВНАУ» С. Тузова, здобувач освіти Л. Казибрід), «Фудпейринг – як нова методика поєднання харчових продуктів» (здобувач освіти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» Ю. Дудник).

Конференція була інформативною та корисною для всіх учасників, адже сприяла обміну досвідом та ідеями, розробкою пропозицій щодо шляхів подолання кризових ситуацій в готельно-ресторанному бізнесі.