Календар матеріалів

17 Листопад 2023

Гарні традиції продовжуються

За останнє десятиріччя команди дівчат та юнаків коледжу з настільного тенісу постійно радують нас перемогами та призовими місцями в обласній та міській Спартакіадах серед закладів фахової передвищої  освіти.  Приємну традицію підтримала команда дівчат коледжу і цього року.

Нагородження до Міжнародного дня студента!

17 листопада 2023 р. з нагоди відзначення Міжнародного дня студента у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» відбулось нагородження найактивніших, найстаранніших та найкреативніших здобувачів освіти. В.о. директора, заступник директора з навчальної роботи Людмила Іванівна Савлук привітала молодь з прекрасним святом – Міжнародним днем студента та побажала успішного навчання, втілення мрій, здобутків та обов’язкової Перемоги України!

Нагорода від студентського осередку Вінниччини

16 листопада 2023 року, за сприяння Студентської ради Вінниччини, відбувся захід присвячений Міжнародному Дню студента - "StudentsVinDay2023".
Голова Ради студентського самоврядування ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» Глушко Ірина мала нагоду поспілкуватися зі здобувачами освіти інших навчальних закладів, обговорити пріоритети розвитку молодіжного самоврядування.
Вітаємо Ірину і з нагородою від студентського осередку Вінниччини та бажаємо подальших здобутків!

Толерантність починається з тебе!

16 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний день толерантності, запроваджений у зв’язку із ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів терпимості, в основу якої закладено положення, проголошені в Загальній декларації прав людини.

Педагогічний колектив ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» вітає здобувачів освіти з Міжнародним днем студента!

Студентство – це важливий і відповідальний період, який багато в чому визначає, наскільки яскравим може бути майбутнє. Бажаємо натхнення на подальший розвиток і обов’язкове досягнення поставлених завдань. Використовуйте кожен прожитий день для свого зростання, адже все це неодмінно сприятиме вашим здобуткам та справжньому успіху в майбутньому!