Спартакіада стартувала

Легка атлетика – це олімпійський вид спорту, який об’єднує  спортивні дисципліни, що включають у себе змагання з бігу, стрибків, метання та спортивної ходьби. Її ще називають «королевою спорту», оскільки вона є одним з найстаріших видів спорту і має велику популярність в усьому світі. Одним із розповсюджених видів легкої атлетики є крос.

  Саме з легкоатлетичного кросу  розпочалася Спартакіада коледжу  серед  навчальних груп. Змагання відбулися 26 вересня на спортивному майданчику нашого навчального закладу. Близько 70  студентів-спортсменів  змагалися на бігових дистанціях. Своїх представників прийшли підтримати вболівальники, які своїми скандуваннями та оплесками підбадьорували учасників змагань до високих спортивних результатів. Останні, не  розчарували їх і створили в кожному забігу конкурентну боротьбу.

Підсумки змагань з легкоатлетичного кросу:

  500 метрів  дівчата

I-е місце – Маковійчук Валерія, група ГРС-10.

II-е місце – Степанова Дарія, група ТРГ-154.

III-е місце – Галицька Леся, група ПТ-92.

1000 метрів  юнаки

I-е місце – Іщенко Олександр, група ПТ-93.

II-е місце – Купреішвілі Дамір, група Т-8.

III-е місце – Косий Олександр.

Вітаємо переможців та призерів змагань із високими спортивними досягненнями та бажаємо в майбутньому  нових спортивних звитяг! А всім іншим зичимо перемог в наступних змаганнях, адже Спартакіада коледжу тільки розпочалася!